Här kommer några bilder från en oerhört slapp dag som i går. Om någon missat tillbringar jag vardagsveckan på Mauritius med att varva jobb med lite ledigt.

Morgonen började med att jag tog en lång powerwalk med den här utsikten.

Jag åt frukost i form av yoghurt och tropiska frukter; fantasifullt skurna meloner, saftiga ananaser, små söta bananer och syrliga äpplen. Färskpressad grapefruktjuice och stark espresso därtill.

Sedan hängde jag vid poolen resten av förmiddagen.

Simmade lite.

Fortsatte att läsa min bok: Lisa Bengtsdotters Annabelle som fått pris som Årets deckardebut 2017. Nu har jag inte kommit så långt än men den verkar lovande.

När klockan slagit halv fem hade jag hunnit få i mig något lätt att äta, duschat och bytt om och förflyttat mig till golfklubben. Det var dags för pressevent inför MCB Tour Championship som alltså börjar på fredag.

Fast först skulle några av proffsen spela skins game, där de teamat upp sig i par. Namnen kanske inte säger er något men vi talar golflegendarer som Tom Lehman och Paul Broadhurst. Tyvärr inte en av mina favoriter dock, Costatino Rocca, men han är med i tävlingen honom kommer jag att kunna se till helgen när den drar igång.

Passade på att gunga en stund. Hur rogivande? Måste skaffa mig en sådan här.

När kvällen kom blev det blev snacks och champagne följt av middag på la Citronelle al fresco. Havets läckerheter med utsikt över havet precis utanför, inte så dumt.