I dag rapporterar jag direkt från Mauritius, bättre kan det knappast bli eller hur? Förutom att Belle Mare Plage ligger på en av Mauritius vackraste stränder och är en lyxresort som heter duga så har de två fina golfbanor, Legends och Links.

I morgon bitti drar ju MCB Tour Championship igång och jag är inbjuden till frukost på terrassen vid första tee för att se starten på den första rundan som går på Legends. Efter vad jag hört och sett är det en tuff men otroligt häftig bana. Tävlingen är inne på sitt nionde år nu och avslutar traditionsenligt säsongen på Seniortouren. Det ska bli superkul att se några av spelarna som var riktigt stora och som mest på tapeten när jag en gång började spela; Ian Woosnam (som jag sprang på under frukosten igår morse), Peter Baker (som jag stod och snackade med över en drink i tisdags kväll) och en drös andra.

Under veckan fram till MCB sker en hel del andra golfevent också, dels amatörtävlingen Air Mauritius Trophy och dels har Constance Hotels som äger resorten och är värd för veckan sin egen Pro-Am-tävling, så hela Belle Mare Plage osar golf. Själv kommer jag inte att spela något under tiden jag är här – men då får jag ännu en anledning att komma tillbaka!