Morning glory! Jag har precis gjort mig i ordning efter ett svettigt cykelpass och ska strax in till stan för två möten. Dagarna går fort nu, vet knappt hur jag ska hinna med allt. I helgen som var hann jag med att boka min resa till Lund sista helgen i augusti då jag ska på Lund Comedy Festival. Men innan dess ska jag ju en sväng till München också, Bayerns pärla som jag är så glad i.

Det ska bli jättehärligt att åka tillbaka och kombinera cityliv med alpluft och lite lyxkänsla. Stadens paroll är ”Live and let live” och det tar man på stort allvar här, haha. Men München är också en stor sportstad så i dag tänkte jag tipsa om en av Münchens finaste anläggningar Golf Valley.

Golf Valley ligger i ett bedårande landskap en halvtimme söder om München där man spelar med ett alppanorama i bakgrunden. Här finns 27 hål och 18-hålsbanan är en väldigt fin men lång och utmanande parkbana med viss linkskänsla. Kvaliteten är förstås tipptopp, om någon nu tvivlat.

Den spännande layouten står den kanadensiske banarkitekten David Krause för. Det jag särskilt gillar är att man har man tagit stor hänsyn till flora och fauna så banan är artrik både på djur och natur.

Så, det är verkligen en rekommendation om du är i trakterna av München och vill spela 18 hål av toppklass att spela Golf Valley. Förutom fullängdaren finns även en fin liten 9-hålsbana, vilket är perfekt att testa om man är ny i spelet, eller som jag extremt ringrostig, haha!