Hej torsdag!

Hur mår ni? Bra, hoppas jag. Här rullar dagarna på i sakta mak. Jag mår oförskämt bra, värme har den effekten på mig, och så är det så mycket roligt som står på programmet och jag träffar en massa spännande och intressanta personer.

I går eftermiddag spelade jag golf på Links, med hyfsat resultat får jag ändå säga med tanke på att jag spelade med lånade klubbor och det kan alltid vara lite vanskligt plus att jag inte spelat på väldigt länge så jag var rätt ringrostig – men det var kul! Och banan är himla fin och i toppkondition.

Links är den yngre av Belle Mare Plages två banor och har en mer förlåtande karaktär jämfört med Legend. Inte lika mycket vatten och lite generösare fairways så man behöver inte vara lika rädd för att panga på från tee. Nu är jag och drivers inte bästa vänner så dagens melodi var att spela kort och säkert.

Puttningen gick väl sisådär men det går inte att klaga på greenerna, täta och lena som en smaragdgrön persisk matta.

Puttningen gick väl sisådär men det går inte att klaga på greenerna som var täta och lena som en smaragdgrön persisk matta. Pappa hade verkligen älskat det här stället. Tänk om jag hade fått möjligheten att uppleva detta med honom.

Nu väntar en dag med skrivjobb under ett parasoll och ikväll är det först prisutdelning för de som spelat en av veckans två amatörtävlingar, och efter cocktails och applåder är jag inbjuden till middag med hela marknadsteamet här. Vi ska på Blue Penny Cellar, resortens finrestaurang som är riktigt riktigt bra. Kul ska det bli!