Funderar på: Om jag ska klippa av mig håret eller ej… Jag är sugen på att vi ska ta fram saxen igen och klippa en kortare trubbig page – lite som mitt hår ser ut när jag stoppar in det under halsduken. Denna frisyr är en utav mina favoriter men jag har inte haft den sedan gymnasiet så det börjar väl bli dags nu. Alltid frestande att satsa på ett nytt fräscht klipp till våren.

Frossar i: Tulpaner! I vår familj har vi en regel, att man får inte köpa tulpaner förrän efter nyår. Så nu när vi äntligen gått in i 2020 och ser våren an är det fritt fram att frossa. Ren och skär glädje.

Ser fram emot: Vår nästa kampanj för Akenberg. Europa väntar och jag är så peppad att jobba vidare med införsäljningen och den nya kampanjen. AnnKathrin och jag jobbar just nu stenhårt på att få in våra produkter hos fler återförsäljare och på att kunna skala upp. Det är en helt ny värld för min del och jag lär mig så mycket längs resan! Nästa vecka väntar ett superviktigt möte med en potentiell storspelare i branschen, jag kan inte berätta mer just nu men ni får såklart veta mer så fort dealen är i hamn.

Trevlig helg!