Blir glad av: Affärsmagasinet Forbes 50 over 50-lista. Sedan 2011 har Forbes has published ”30 under 30”, en årlig lista där man lyfter fram vassa businessmänniskor. Det här året lanserar de – äntligen – ”50 over 50” där inspirerande kvinnor över 50 år kommer att hedras i julinumret och det med den äran. Det här känns riktigt fräscht. Vi lever i tidsålder då kvinnor går från att vara hemma och ta hand om – eller bry sig om – vad andra tycker, till att ta sina karriärer i sina egna händer. Och se bara resultatet! De skapar affärer och startar nya företag, turboboostar sina karriärer och förverkligar drömmar, gör skillnad i samhället, industrin och världen – och krossar på köpet missuppfattningar om kön och ålder längs vägen. Här kan du vara med och rösta fram de 50 mäktigaste kick-ass kvinnorna över 50.

Funderar på: En ny vårkostym. Kostymens tid är nu och jag är så sugen på att glida runt i en riktig power suit till våren. Gärna i helvitt som känns så helrätt våren 2020, som den här vita dubbelknäppta kavajen från Stylein med matchande byxor. Och spana in den här varmröda kostymen från Gabriela Hearst SS20! Kaia Gerber bar för övrigt en galet snygg grå kostym av Alexander McQueen häromveckan. Kanske inte helt lättburen med tanke på den bara ryggen, men cool!

Tittar på: ”Vem kan utmana Trump”. Den amerikanska valcirkusen är i full sving. Oavsett vad man tycker om det galna och fascinerande politiska spelet så påverkar det kommande valet i USA oss alla. Den här dokumentärserien tar oss med på resan genom de viktigaste skeendena, anförda av programledarna John Heilemann, Alex Wagner och Mark McKinnon, experter på amerikansk politik. Med tanke på att Trump är på krigsstigen (är han inte alltid det?) samtidigt som riksrättsåtalet mot honom pågår samtidigt som hans motståndare gör allt för att utmana honom lär detta bli både det viktigaste och mest spännande presidentvalet på många år.

Trevlig helg!