Känner ni?

Sommarens sköna ankomst är ett faktum. Allra helst skulle man väl befinna sig på en pick nick-filt i en skön park dagar som dessa. Med en kyld flaska gott i korgen och något läsbart bra redo att dyka in i. Men det får vänta i alla fall några timmar till, och jag ska verkligen inte klaga.

Det har varit en intressant och kul vecka på många sätt. Jag jobbar vidare med nya bolaget, som ska bli superkul att lansera efter sommaren. Och AnnKathrin och jag har så många spännande grejer på gång med Akenberg framöver så, stay tuned.

Glad fredag förresten, och glad pingst!

Blir glad av: Att få bo i världens vackraste stad. Jag är faktiskt stum av förundran hur oerhört vackert det är i Stockholm just precis nu; skirande grönska, knoppar som brister, blå blå vindar och vatten. Måsars skrik, människors skratt, Extra glad blir jag av den här nyheten – här vill man ju hänga i sommar, och samtidigt få en air av Hamptons.

Funderar på: Hur jag vill att mitt nya skrivbord ska se ut. Jag sitter ju ofta hemma och jobbar men min tillfälliga nödlösning (som numera blivit permanent) i min lilla arbetshörna fungerar inte så bra. Jag är lite intresserad av det här, det här och det här.

Sugen på: Dalgona coffee. De senaste månaderna har det ju surrats om denna koreanska kaffedryck som blev viral när stjärnor på TikTok och Youtube delade videor på hur man gör den. Cappuccinoälskare som jag är tror jag att denna fluffiga koffeinkick, där mjölk toppas med kaffeskum, kommer att falla mig på läppen. Men jag får nog minska på sockermängden för den är tydligen väldigt söt. Jag har i alla fall hittat det här receptet som jag är sugen på att testa. Du behöver: 2 msk snabbkaffe (frystorkat), 2 msk socker, 2 msk vatten, mjölk och elvisp, Blanda snabbkaffe, socker och hett vatten i en bunke. Vispa med elvisp i ca 2–3 minuter till ett fluffigt skum. Häll mjölk i ett glas och toppa med kaffeskummet. Vill man göra den kall adderar man is ihop med mjölken.