Glad onsdag!

Veckans bästa dag, onsdag, håller ni inte med? Det är liksom dagen då allting händer. Man har betat av veckans trevande inledning, är up to speed med jobb och projekt, och kan känna den annalkande helgen. I dag har vi dessutom klivit in i en ny månad.

De senaste dagarnas urladdning i atmosfären har varit välbehövlig. Nog för att jag älskar värme men det behövdes rensas upp lite så att vi fick inte mer syre. Det märks att många har droppat av på semester för stan börjar så sakteliga att tömmas på folk. Inte mig emot, jag älskar ju att jobba och hänga kvar i stan på sommaren.

Jag har rätt mycket to do:s som ska strykas från min lista. Bland annat en del skrivjobb, fix med nya bolaget, och så en mycket intressant intervju imorgon som jag ser mycket fram emot.

För övrigt ägnar jag mig just nu åt det här:

Tittar på: Juli brukar markera inledningen av Pridemånaden då många städer över hela världen arrangerar Pridefestivaler och parader. Förutom att vara en möjlighet att fredligt protestera och öka medvetenheten kring aktuella frågor som HBTQ-samhället står inför, är det också en massa festligheter, kulturaktiviteter och, inte minst, färgsprakande Prideparader som står på programmen. Jag brukar alltid åka in till stan och se på Stockholms Prideparad som brukar vara helt fantastisk. I år blir det ju tyvärr inte så eftersom pandemin har satt stopp för det mesta. Varför inte se en film på temat istället? Från en lesbisk rånarfilm till en dokumentär om New Yorks drag queen-scen, här är 12 filmtips att se denna månad.

Imponeras av: Personer som är kick-ass på att lägga en snygg eyeliner. Det skulle jag också vilja kunna. Jag vet inte om jag bara är dålig eller mina ögon helt enkelt inte är gjorda för att bära eyeliner men jag få aldrig till det.

Ser fram emot: Leverans från Anine Bing och Netaporter! Jag hade på mig spenderbyxorna i helgen som var och klickade hem en superfin väska från Anine och ett par läderboots från Both som kommer att bli vansinnigt coola till hösten. Riktiga reafynd! Hoppas bara att storleken är den rätta, det är faktiskt första gången jag beställer hem ett par skor så man vet ju aldrig.

Foto: Sean Lewthwaite