Det här inlägget innehåller reklamlänkar.

These boots are made for walking.

Hej fredag! Jag ska strax ta mig in till kontoret för arbetsveckans sista dag med fullt ös. Jag känner mig alldeles slut i kroppen i dag. Först och främst för att jag har tränat rätt hårt varje dag denna vecka, men framför allt för att det varit otroligt mycket jobb och samtidigt privata grejer att ta itu med.

Tur att det är fredag för jag är trött och ser så mycket fram emot en lugn fredagskväll.

Jag hoppas att ni har haft en fin vecka och har en rolig helg framför er. Helgerna för mig nu i höst handlar mycket om återhämtning, eller borde handla mycket om återhämtning. Jag jobbar ju en hel del under helgerna också. Med tre företag att rodda samtidigt tar arbetet aldrig riktigt paus, och det kommer att fortsätta att vara så ett bra tag framöver.

Men det är förstås otroligt kul också, och vi har en massa spännande nyheter på gång med både Akenberg, Menabler och med min egen plattform!

Man vill ju gärna hinna med att vara social också, men det har faktiskt fått stå tillbaka och jag har väldigt lite inbokat framöver. Helgerna går mestadels ut på att vila, skriva, vara ute i naturen, lyssna på poddar och läsa en och annan bok (eller en och annan sida i en bok innan ögonen faller ner, ha ha!).

På lördag ska jag i alla fall över till en kompis på middag. Inget fancy men jag gillar att klä mig gå bort-fin så jag har styrt upp en outfit som jag är riktigt nöjd med. För övrigt trendar de här tre sakerna i mitt liv just nu.

Har på mig: B*O*O*T*S! Ska man ta sig igenom hösten så är det rejäla skodon som gäller. Höstens skotrender bjuder på stor variation, där herriga loafers är en favorit liksom kängan, grovjobbaren. Jag älskar mina nya chunky boots från från Both, ett Paris-baserat independentmärke som utforskar de oanade möjligheterna med gummi i kombination med moderiktig design till en uppdaterad siluett. & Other Stories har ett par liknande chunky boots, och Arkets utan snörning är så snygga, särskilt i den ljusgula färgen. Liknande från Ecco, Loeffler Randalls uppdaterade chelsea boots med hög trendfaktor eller dessa godingar från Bottega Veneta. Och så är jag fortfarande svag för klassiska Timberland; perfekta till det skandinaviska höstrusket. Vill man inte ha stadiga traktorsulor utan en mer klassisk känga finns det en uppsjö varianter; med höga skaft eller till ankeln, med höga eller låga klackar, med westernvibbar, fyrkantig tå, snörning eller sock-skaft. Ut och botanisera!

Ser: Jag fortsätter att beta av danska serier på löpande band och än så länge har jag inte blivit besviken på någon. Nu har jag precis sett första avsnittet av den nya serien ”Vargen kommer” som sänds på SVT Play. Den handlar om 14-åriga Holly som skrivit en uppsats i skolan i vilken hon anklagar sin styvfar för misshandel. Det här sätter igång starka känslor eftersom hennes föräldrar nekar till anklagelserna. Serien är skriven av Maja Jul Larsen, som ligger bakom ”Borgen” och min absoluta favorit ”Follow the money” så jag har höga förhoppningar på fortsättningen.

Läser om: Melania Trumps modesnedsteg. Den amerikanske presidenten Donald Trump må prata mycket, men USA:s första dam säger ofta desto mer – genom sina väl (?) valda kläder. Och som hon många gånger fått mycket kritik för. Vem minns inte den militärgröna bomberjackan och solglasögonen av pilotmodell som hon bar ihop med sylvassa stilettklackar på besök i Texas då orkanen Harvey hade slagit till? Eller den blommiga kappan från Dolce & Gabbana för 51 000 dollar i samband med G7-toppmötet på Sicilien – ett belopp som nästan motsvarar en genomsnittlig årslön för amerikaner? Men jag gillar ändå Melania och man kan tycka vad man vill om hennes modeval, men det kommer att bli väldigt mycket tråkigare om/när hon inte längre är The Lady of the White House

Foto: Joel Carlén