Glad fredag!

… och trevlig helg vill jag önska med något gott i glaset efter en intensiv, rolig, kreativ, utmanande, fartfylld. Helt enkelt en BRA vecka som gått i ett rasande tempo.

Jag har så mycket spännande saker och nya projekt ihop med grymma personer som kommer att lanseras framöver och som jag ser fram emot att dela med mig.

Nu ska jag njuta av en helg med takdropp – favoritordet i min vokabulär just nu – långpromenader och fint middagssällskap. För övrigt figurerar detta just nu i mitt liv.

Frossar i: Vårmode! Slukar alla modereportage jag kommer åt. Ge mig allt som är ljust, fräscht, randigt, skirt – nu. Och skinn, favoriten bland material; tänk när man kan gå ut med bara en skinnjacka över axlarna.

Läser om: Billie Eilish i senaste Vanity Fair, denna megatalang som helt går sin egen väg i en tuff bransch. Jag kan inte annat än att beundra hennes integritet, begåvning och sätt att skapa en kontakt med sina fans utan någon uppbyggd fasad.

Ser fram emot: På torsdag nästa vecka smäller det … då går vi LIVE med vår podcast Fairway w/ Olsson & Blixt. Jag är så sjukt peppad på detta så ni anar inte! Så in redan nu och följ oss på @fairwayolssonblixt och missa inte premiären (finns där poddar finns).

 

 

Foto:  Joel Carlén