Får insikt i: Digitala grejer. Har under ett par veckor satt mig på skolbänken hos Digitalakademin Stockholm, en pop-up mitt i stan startad av Google tillsammans med Stockholms stad, Almi och Arbetsförmedlingen. Här kan man helt utan kostnad gå kurser i allt från digitala vardagskunskaper och digital marknadsföring till programmering (powered by Tjejer Kodar) och soft skills (powered by Hyper Island), dricka kaffe gratis och sitta och jobba med sin start-up. Old-school som jag är har jag känt ett stort behov av att vässa mina kunskaper på det digitala området för att lyckas bättre online. Förra veckan lärde jag mig mer om sökmotoroptimering, i dag fick jag personlig rådgivning och coachning inom digital kommunikation och i morgon ska jag gå på en inspirationsföreläsning om hur investerare utvärderar och sållar investeringsmöjligheter så att jag ska kunna sätta den där pitchen när det är dags att dra igång investeringsrundan för min nya business (snart kan jag berätta mer!). Digitalakademins initiativ är så grymt, särskilt som det är helt konstnadsfritt, och jag vill verkligen rekommendera det!

Äter: Sashimi på lax med wasabi och soja till. Varför har jag inte gjort detta tidigare? Så vansinnigt gott och så hoppas jag att det kommer att synas i form av glow i huden också.

Ser fram emot: Prins Harrys och Meghan Markles bröllop på lördag. Jag erkänner, det är något extra med kungliga bröllop och jag kommer att spana in hela kalaset.