Ni kanske undrar vad det är jag sitter och skriver på hela dagarna. En högst befogad fråga, ibland undrar jag nästan själv eftersom det emellanåt kan vara väldigt spretigt och jag sitter och skriver på fem sex olika saker samtidigt. Vanligtvis skriver jag reportage och gör intervjuer för olika magasin och kundtidningar, men lika ofta får jag uppdrag från byråer och företag att skriva texter och artiklar för print och digitalt.

Eftersom magasinen har långa produktionscykler lämnar jag ofta mina jobb flera flera månader i förväg vilket gör att när artiklarna väl kommer ut i tryck har jag nästan glömt att jag skrivit dem. Sedan skriver jag förstås även en hel del för bloggen, oftast två inlägg om dagen och något under helgen. Vad mer … jo, jag jobbar även en del åt bokförlag och hjälper till med korrekturläsning och sånt. Så nu vet ni det.

Här är tre saker jag är aktuell med just nu:

Den här veckan kommer nya numret av Plaza Kvinna ut där jag har skrivit om sneakers och gått till botten med sneakerns stilsäkra kliv till high fashion. Jag har även gjort en lång itnervju med stjärnskottet och modeentreprenören Siri Vikman bakom märket Aéryne. Finns där tidningar finns.

Magasinet Connoisseur har jag varit knuten till i närmare 12 år, under fem år var jag även redaktionschef innan jag tog ett steg åt sidan och blev senior editor. I majnumret har jag intervjuat Per Taube, en av Sveriges främsta finansmän som genom sin långa och framgångsrik karriär fortfarande drivs av småföretagaranda. Väldigt rolig och intresant intervju! Och så har jag skrivit ett stort reportage om sommarens hetaste jetsetdestinationer, plus intervjuat den här orädda modeentreprenören och den här drivne företagaren inom manlig skönhetsvård.

I senaste numret av Golfbladet intervjuar jag härliga Pernilla Lindberg som ju vann en major tidigare i våras – för er som inte har så stor koll på golfvärlden så var Pernilla tillsammans med Anna Nordqvist Sveriges kvinnliga golfspelare i OS i Rio 2016. Fiska upp ett eget gratisex av Golfbladet på någon av drygt 200 av Sveriges golfklubbar, eller beställ hem ett ex här.