Hej vänner!

Trots att jag inte är någon uttalad handväsktjej har jag två väskor jag har starka vänskapsband till. Den ena är den här i naturfärgat läder som jag fick av mamma i mitten av åttiotalet när jag började högstadiet. Jag minns att jag kände mig så cool och snygg med den på axeln. Numera har den hunnit få fin patina och en och annan bläckfläck som inte går bort, men det är ju också charmen så här 30+ år senare, eller hur?!

Så här höstkittad var jag häromdagen när jag hade en helt galen arbetsdag. Möten både före och efter lunch, ärenden att uträtta plus att jag inte hann tillbaka till kontoret däremellan behövde jag ha med mig min laptop och andra grejer så att jag kunde sitta och jobba i pauserna. Så då fick väskan bli dagens följeslagare. Jag tycker den passar fint till min mörkgrå rock från Massimo Dutti. Ser nu att jag glömde peta in skärpet i hällorna innan fotografering … så blir det ibland. Sjalen är ett fynd i mammas garderob, tror den kommer från Masai Clothing Company. Skorna är från CC Skor men fyra fem år gamla. Kände mig fin och ser smart ut, visst?

Min klädstil styrs i högsta grad av verkliga livet. Do the job-flexibel. Den är minimalistisk utan att vara enkel, ofta med en lyxig udd och nästan alltid i neutral eller jordnära färgpalett. En arbetsgarderob som funkar i mitt jäktade liv.

Min andra allra käraste väska får ni möta en annan dag. Hoppas ni får en superfredag!