.Det här inlägget affiliatelänkar till återförsäljare. 

 

Nu har tiden kommit då vi ska prata hår. Ni är några som undrar vad jag använder för produkter, så here we go:

Tvättar? En gång i veckan med schampo, infusion och balsam från Martinsson King och så fräschar jag upp däremellan med det här torrschampot.

Stylingprodukter? Använder sällan mousse eller liknande produkter, däremot fuktspray varje dag och så älskar jag hårolja. Och för extra luggstyrsel denna klassiker från Elnett.

Löshår? Använder extensions från Hairtalk som jag är supernöjd med. Det kostar en del men jag lägger å andra sidan inte så mycket pengar på andra behandlingar.

Borste? Har två stycken, dels denna för att borsta ut håret när det är blött, och dels den här som man får med från Hairtalk då man sätter i extensions.

Kam? Har man lugg så har man också en kam i varenda jackficka. Här kör jag med budgetvarianter som jag köper i mataffären.

Frisör? Går till duktiga Camilla på Cardells.

Stylingverktyg? Äger ingen hårtork utan låter alltid håret självtorka. Sedan tar jag fram min plattång som ger ett proffsigt salongsfint resultat oavsett om jag stylar håret rakt eller ger det lockar.

Färgbevaring? Tar hjälp av de här produkterna för att behålla en beige kall ton och få bort gula nyanser. Dyra men värda varenda krona.

Inpackning? Lyxar till det med Leave in Repair från Kevin Murphy.