Hej på er och glad måndag! Den första dagen på ett nytt år, tänka sig. Kalendern är tom som plenisalen under riksdagsdebatter. Knappt någonting är inskrivet än förutom när folk fyller år. Den här veckan blir ganska lugn, många är nog fortfarande lediga och jag har inte särskilt mycket inbokat. Jag ska göra klart en sammanställning och fixa grejer med datorn, träna, planera för ett nytt inslag här i bloggen som jag är pepp på, laga soppa, skriva, göra en intervju för Lifestylegolf Magazine, kanske köpa ett par skor, skypa med ett gäng i San Diego och boka en resa till Göteborg.

Hoppas att ni hade en strålande nyårsafton och kände er härliga och fina. Jag såg ut såhär.

Bar sidenblus från Cos Stores, vaxade svarta jeans från Lee och Chanel No. 5. Maffig eyeliner för extra festlig stämning förstås. Hela dagen var en enda lång väntan på att få lägga detta år bakom mig. Fast innan aftonen tog vid inledde ju morgonen.

Som började med ett pass i gymmet. Jag tog en långpromenad över till mamma för lunch och då dök lillebror och alla ungarna upp en stund. Sedan skulle de vidare så mamma och jag gick iväg till Kardemumma för att dricka kaffe. Hon käkade prinsessbakelse och jag satt och jobbade lite.

Sedan for jag hem och tände ljus och satte på musik och gjorde mig fin. Hade blivit bjuden på middag till Kattie och där var också Emilia och Alexandra och Affe och hans barn Alva och Jakob.

Jag och Emilia.

Och Alexandra.

Vi åt grillspett och det var himlans gott och en perfekt sista middag på året. Sedan blev det efterrätt och fyrverkerier och tidig hemgång för mig. Det lugnaste nyår och helt kravlös var precis vad vi var ute efter.

När tolvslaget kom kändes det lite speciellt, som att äntligen få stänga en bok och öppna upp pärmen på en ny. Hela 2017 har varit så turbulent och jobbigt och helvetiskt och jag behöver verkligen en nystart. Livet är förändring. Om det är någonting jag har lärt mig så är det just det, och att man måste omfamna det och lära sig av alla prövningar och utmaningar man möter i livet. Jag ser så mycket fram emot 2018. Det ska bli ett förändringarnas år då jag mer än någonsin ställer upp för mig själv.

Jag har en bra känsla i kroppen att det kommer bli ett härligt och händelserikt år och ni kommer självklart att få följa med på allt här i bloggen. Jag har redan börjat hitta nya saker att glädjas åt som skapar harmoni och ger mig styrka.

2018, let’s kick it!