Första veckan, wohoo! Ja, jag vet att vi egentligen är inne i vecka 18 men eftersom det är första riktiga veckan för Sweet spot stories så känns det lite symboliskt att rubricera inlägget Vecka 1. Det är dessutom första maj idag och maj är ju starten på hela den härliga säsongen vi har framför oss.

Min Valborg igår var hur skön som helst. Fast det där med att hinna med att vila ut blev en sanning med modifikation. På morgonen blev det först ett svettigt konditionspass. Jag har alltid varit morgonmänniska och har inga problem alls att gå upp riktigt tidigt även på helgerna och jag vill gärna kickstarta dagen med ett träningspass. Sedan satte jag mig framför datorn och rev av lite på att göra-listan. Men idéerna bara fortsatte att poppa upp hela tiden så listan fylldes på och när jag trodde jag var klar var den längre än när jag började! Jag har så mycket spännande och kul inslag, artiklar och resor planerade åt er.

Efter några timmars jobb tog jag en paus på balkongen (Note to self: köp nya blommor till krukorna.) och då hann jag äntligen läsa ut min bok ”The Wilt Alternative” av Tom Sharpe. Sharpe var en alldeles briljant brittisk författare och alla böckerna i romanserien om Henry Wilt är vansinnigt roliga, svart satir och absurditeter om vartannat. Jag skrattar högt för mig själv! Ibland när jag haft med mig boken och suttit och läst på tåget så har nog folk undrat …

På eftermiddagen hade jag lyckats få en återbudstid för att klippa håret, inte hos min duktiga frisör Camilla på Cardell som jag brukar gå till utan hos kvarterssalongen. Jag håller ju på att spara ut och skulle bara ta av några centimeter eftersom topparna var så slitna, så då kunde jag lika gärna gå dit. Känns så mycket fräschare att bli av med de där kluvna topparna, och jag passade på att boosta med näring och hårolja. Dagen avslutades med en mysig middag i all enkelhet, majbrasa och körsång. En Valborg helt i min smak.

Ska ni ut och demonstrera idag? Själv har jag redan kört ett pass nu på morgonen, ska jobba en stund nu och så städa lite på balkongen där jag tänker spendera mycket tid den här sommaren. Sedan tänkte jag rulla iväg till en av golfklubbarna i närheten för lite range- och chippträning. Och det ser ut att bli härligt väder äntligen! I kväll ska jag bara ta det lugnt här hemma och förbereda mig inför veckans jobb, det kommer att bli intensivt men kul.

Ha en fin dag!

 

Follow my blog with Bloglovin