Veckans planer:
Skriva. Intervjua. Promenera. Äta skaldjur. Träna. Rensa hus. En vecka som förhoppningsvis går till historien som en riktigt fin en.

Veckans pepp:
Valborg. Jag älskar Valborg; elden, körsången, känslan av vår i luften och att allt är möjligt.

Veckans förhoppning:
Att vi ska komma igång ordentligt med tömningen av huset. Det. Är. Så. Mycket. Nästan 45 år i ett radhus, då hinner man samla på sig en del grejer så jag och mina bröder har att göra. Ni fattar.

Veckans tuffa:
På torsdag ska jag tillbaka till tandläkaren igen för en långsittning. Vi håller på med en behandling som är både jobbig och tidsödande, men det blir fint när det är klart.

Veckans hälsa:
Ganska bra minus några nätter med alldeles för lite sömn. Sedan har jag fortfarande problem med nacken men går ju hos en kiropraktor så det blir bättre för varje gång.

Veckans djur:
Getingen. Vårens första geting kom på besök hos mig igår på balkongen. Det är väl ändå något visst med det.

Veckans låt:
“Valborg” med Håkan Hellström.

Veckans klädesplagg:
Skinnjacka – äntligen!

Veckans mål:
Vi fick en ny återförsäljare i förra veckan, så himla roligt! Vi har diskussioner med en stor potentiell spelare och den här veckan hoppas vi att kunna sluta avtal med dem. Både AnnKathrin och jag är så peppade att verkligen få ut akenberg i världen. Men det är otroligt mycket jobb med att driva eget accessoarmärke, det ska gudarna veta.

Veckans mysigaste:
I slutet av veckan ska jag dela en promenad med en jag tycker mycket om. Det ska bli fint.

Veckans störiga:
Beställde en kavaj som jag hade tänkt att ha i helgen men som inte hann komma. Den dyker väl upp i veckan men lite störigt att affären med stort Å har så otroligt långa leveranstider.

Veckans känsla:
Att jag är full av livslust och välformulerade ambitioner men samtidigt lätt stressad över arbetsbördan.

Och med det skrivet sparkar vi igång dagens arbete – hoppas att ni får en fin vecka!