God morgon måndag!

Hur kan det redan vara ny vecka? Och hur kan vi redan vara en bra bit in i maj? Jag tyckte januari och februari gick så otroligt långsamt och så pang, är maj plötsligt här. Nu flyger veckorna i stället förbi i en rasande takt.

Årets härligaste månad ändå, när naturen bjuder på sitt allra vackraste, festinbjudningar trillar in, båtar läggs i sjön, uteserveringar öppnar och man kan sitta på en bänk och läsa tidningen utan täckjacka. Njutig tid nu. Helst vill man trycka på paus så att tiden inte springer ifrån en, ska verkligen ta mig ut i skogen någon dag för att spana på vitsipporna.

Den här veckan då.

Måndag: På kontoret hela dagen, mest riva igenom mejlen och ha planeringsmöte för ett par uppdrag. På eftermiddagen ska jag till kiropraktorn.

Tisdag: Morgonträning, intervju och möta upp med en kvinna som vi ska ta hand om mammas folkdräkt från Söderbärke som vi skänkt till deras hembygdsförening. Nu när vi tömmer huset så måste vi ju fatta en massa beslut om olika saker. Eftersom hon aldrig kommer att bära den mer själv och jag absolut inte vill slänga ett vackert hantverk som en folkdräkt är så bestämde jag att skänka bort den – de blev väldigt glada och jag hoppas att den kommer att bäras med stolthet av sin nya ägare.

Onsdag: Eventuellt möte med en ny samarbetspartner och på kvällen tänkte jag försöka att hämta min nya säng och samtidigt göra mig av med min gamla. Herregud, jag har haft den sedan jag fortfarande bodde hemma!

Torsdag: Avsatt hela dagen för att skriva. Träning på morgonen dock.

Fredag: Heldag på kontoret. AW med hantverkscider och bokrelease på Spritmuseum.

Och sedan var det helg – igen! Buckle up friends, nu gör vi något riktigt bra med den här veckan.