Hej måndag – och hej sommaren? Jag gissar att Stockholm bestämde sig för att sidosteppa våren och ta steget till sommaren. 23 grader i dag, tack för det!

Nu duggar kortveckorna tätt. Visst känns det som att vi tjuvstartat semestern lite, när vi får flera långhelger efter varandra? Med röd dag på torsdag gissar jag att många tar ut en klämdag på fredag och det gör ni helt rätt i. Min vecka är ganska lugn som det ser ut nu. I dag ska jag sätta mig på kontoret och jobba hela dagen, sedan åker jag hem, handlar mat och gör jag en intervju klockan fem för Plaza Kvinna. Ett jättespännande och intressant uppdrag som ni kommer att kunna läsa längre fram i sommar.

Tisdag jobbar jag på kontoret på förmiddagen, och efter lunch ska jag på en kurs i sökmotoroptimering på Googles pop-up DigitalakademinStockholm. Innan dagen är över ska jag också hunnit träffa min terapeut och reda i tankar kring varför jag har så svårt att våga släppa på mitt kontrollbehov. Jag kan bli galen på mig själv för att jag är så förbannat velig ibland!

På onsdag blir det morgonpass. Sedan väntar fix hela dagen och jobba vidare med artiklar. Kläckte dessutom en ny bokidé i helgen efter ett riktigt inspirerande möte i fredags. Jag måste skriva ihop en synopsis och ta ett snack med mitt bokförlag. Eventuellt ska jag fota på eftermiddagen med Alex och så blir det möjligen en snabb intervju under eftermiddagen, men den har jag inte fått bekräftad ännu.

Torsdag och fredag ser det än så länge väldigt tomt ut i kalendern. Jag vet att jag kommer att behöva sitta och jobba men del men tänkte också försöka fylla dagarna med sällskap, golf, träning, garderobsrensning, SOL och så ska jag träffa mamma, utan inbördes ordning. Helgmiddag blir det också men den är väldigt oplanerad i dagsläget.

Men nu är det måndag. Jag ska strax sätta mig och gå igenom mejlskörden men först: kaffe. Vi hörs lite senare!

Ps. Glöm inte tävlingen som pågår, än finns det tid att skicka in.