God morgon vänner! Så var det måndag igen. Vilken fantastisk helg det har varit – men vad satans snabbt den försvann! Jag gasar in i vecka 21 som är fullspäckad med jobb, intervjuer och spännande möten.

Den här veckan ska jag…

…definitivt
ta tag i mitt garderobsprojekt: vi talar total utrensning.

…kanske
planera in något för min födelsedag i nästa vecka. Fika, middag, cocktails, who knows. Jag fyller ju inget speciellt så i slutändan kanske det inte blir något mer än lite skönt balkonghäng.

…äntligen
casha in på en investering, woohoo! Jag har alltid försörjt mig själv och vill aldrig någonsin känna att jag är beroende av någon annan. För mig är det så viktigt. Egna pengar är grunden till att själv bestämma över mitt liv och hur jag vill leva det. Frihet. Och jag tycker faktiskt att privatekonomi och investeringar är väldigt roligt, inte minst när jag lyckas nå uppsatta mål.

…låta bli
att gå bananas över allt som står på to do-list. Med bra planering och struktur ska jag nog hinna med allt jag ska (och vill) göra.

…återigen
möta upp min härliga kompis Sanna för lite trendspaning på stan och fotografering. Förhoppningsvis i strålande solsken!

…tveklöst
turbo-jobba eftersom den här veckan blir lite kortare än vanligt på grund av Kristi Himmelsfärd. Men känner jag mig rätt så kommer jag nog att låta fingrarna vandra över tangentbordet både torsdag och fredag, fast i lite lagom tempo och med en cappuccino intill.