Hallå mina vänner, det är måndag igen. Hoppas att ni haft en jättefin helg. Själv har jag marinerat mig i solstrålar, läst en del men också jobbat rätt mycket. Grattat mamma förstås. I gengäld glömde jag bort att jag skulle kolla på hotell i London för jag var i en haze av pangväder. Ärligt, hur najs är inte detta?

Vecka 22, en av mina favoritsiffror. Bildar ett fint mönster med dubbeltvåa tycker jag. I vecka 22 är tillvaron därtill ofta precis så som man vill ha den: försommar. Man vill liksom bara frysa tiden. Till råga på allt är vecka 22 födelsedagsvecka; på söndag fyller jag år. Fyrtio-fuckin-sju. Hur gick det till? Blir förvånad varje gång jag tittar mig i spegeln. Jag känner mig som 25 (och beter mig många gånger som det också, haha) men ser ju att jag inte ser ut som det. Men vi släpper det nu och kikar på vad som händer i veckan i stället.

I dag jobbar jag på kontoret på förmiddagen. På eftermiddagen gör jag en stor intervju med flera personer i form av ett runda bordet-samtal. Jag vet inte om jag får berätta så mycket mer men ni kommer att få se resultatet i ett kommande nummer av Plaza Kvinna. Ska bli riktigt kul men utmanande.

Tisdag och onsdag börjar jag med konditionsträning i ottan , sedan är det mest skrivjobb på kontoret. Har galet mycket som måste bli klart de närmsta två veckorna så det blir till att knacka på i turbofart. På tisdag ska jag också till min tandhygienist som förmodligen kommer att skälla på mig – varför är jag så jävla dålig på att använda tandtråd? Kan någon förklara? På onsdag har jag också klämt in ett besök hos Camilla som ska fixa till håret på mig.

Torsdag blir det styrketräning på morgonen, sedan har jag inte så mycket inplanerat mer än att sitta och skriva. Eventuellt har jag ett lunchmöte men vet inte om det blir av. På fredag däremot smäller det för då har Connoisseur sitt årliga tjusiga motorevent. Jag jobbar hemifrån några timmar på förmiddagen innan det bär av ut till Steninge slott tillsammans med Peter som jag bjudit med. Det blir det bästa från lyx- sport- och premiumbilsmarknaden men en jäkla massa coola modeller på plats man kan provköra. I slottsträdgården väntar ett härligt garden party med lyxlunch följt av dagfest med dj och bubbel. Sedan åker jag nog över till mamma och bjuder henne på middag.

På lördag är det Stockholm Maraton. Inte för att jag ska springa, jag hatar att springa, men jag brukar nästan alltid åka in och titta för det är en sådan folkfest. Och så ska jag passa på att heja på Börje, en vän till familjen, som självklart ska springa. Jag skriver självklart för Börje tillhör en exklusiv skara löpare om 12 personer som sprungit alla – ALLA – Stockholm maraton sedan starten 1979. Så självklart ska han det i år igen. Respekt.

Och på söndag FYLLER JAG ÅR! Jag gillar att fylla år och bli uppvaktad men i år känns allt så konstigt. Egentligen hade jag velat bjuda in till stor fest men pappa fattas mig så förbannat mycket så jag vet helt enkelt om jag har lust med något alls. Fast lite firande ska jag nog få till i slutändan.

 

Pic source