Måndag igen, och vi lämnar ännu en magisk helg bakom oss. Hoppas att ni mår bra. Jag har en konstig vecka framför mig på så sätt att jag vet att den kommer att bli en känslomässig berg och dal-bana. Flera roliga möten väntar och den här tiden på året får man små euforiska kickar mest hela tiden; allt känns möjligt i försommaren. Samtidigt har jag ont ända in i själen. På fredag är det jordfästning för pappa och jag vet att det kommer att bli känslosamt och väldigt sorgligt. Att stå där vid graven och lägga ner stenen med pappas namn på kommer att bli så verkligt att det blir overkligt.

Det har snart gått åtta månader sedan jag förlorade pappa. Saknaden har blivit mer tilltagande och det går inte en dag utan att jag önskar att jag kunde lyfta luren och ringa till honom, höra hans röst, hur han mår. Samtidigt vill jag inte låta sorgen ta över mitt liv. Jag tillåter jag mig själv att vara ledsen men jag skulle behöva vara det oftare. Det är så lätt att stänga känslorna ute genom att hela tiden sysselsätta mig med jobb och uppdrag, särskilt nu när jag har så mycket kul på gång.

Pappa har ju alltid varit en del av mig och jag har så många fina ljusa minnen att vårda. Nästan varje kväll läser jag några rader i hans dagbok och ler. Så på ett sätt har jag ändå mått bättre på senare tid. Kanske är det sommarvärmen och ljuset, flowet jag just nu känner i mitt arbete. Jag tänker att det är det jag behöver fokusera på de närmaste dagarna. Så vi börjar med ett litet schema över veckan.

Måndag: Det är ju i dag det, som inleddes med en lång powerwalk. Nu väntar research inför en produktlansering, skriva texter plus har en massa mejl att besvara etc.

Tisdag: Konditionsträning. Jobb på kontoret hela dagen. Möte med min terapeut på eftermiddagen innan jag måste storhandla.

Onsdag: Gymmet på morgonen. Jobba hemifrån på förmiddagen. Sedan till stan för lunch och möte med Siri på Ywonn, jag är så laddad inför det. Därefter gör jag en intervju med Residus som ni kommer att få läsa här i bloggen längre fram, och känner jag att tiden räcker till går jag på  ett sommarmingel med lite folk från Florida som jag är inbjuden till.

Torsdag: Konditionsträning. Inga möten utan mest kontorsjobb, skrivande och prepp inför nästa veckas mini-konferens med AnnKathrin om vårt nya bolag. På eftermiddagen ska jag till min hudterapeut för att bli lite sommarfin.

Fredag: Till kyrkogården.

Lördag–söndag: Återhämtning, och fira Alexandra och Markus som båda fyller år.

Ja ja, det var måndagens funderingar. Ha nu en bra start på veckan så hörs vi!

Pic source