Glad måndag! Anar att många av er precis har inlett era första semesterveckor – grattis får man väl säga då! Även om jag själv är i working mode så känns det ju som att sommarlovet har börjat nu, tycker ni inte? Jag gillar ju att småjobba mest hela sommaren, jag har inget behov av att ta någon längre semester så här års utan gillar att hänga kvar i stan och skrota runt med lagom mycket att göra. Stockholm är ju så vansinnigt vackert och det är så härligt att promenera till och från jobbet och bara njuta av allt. Man tar kortare dagar och drar ner på arbetstempot så det känns som att man är ledig ändå.

Det blir visserligen några dagar i Antibes i mitten av juli, sedan ska jag en sväng till Hamburg över en helg men annars tänkte jag mest gå till kontoret men ge mig själv lite lösare tyglar. När sedan mörka november slår till då tänkte jag nog ta mig till varmare breddgrader för det är då mitt behov av sol och värme och en längre ledighet som störst.

I alla fall. Ni som är lediga hoppas jag får en skön dag vad ni än har tänkt att hitta på – slappa i en solstol, åka vattenskidor, käka glass. Jag har just kommit till kontoret och ska strax mig an i dagens uppgifter. I helgen satt jag och jobbade med sälj för Akenberg samtidigt som jag gjorde research för två intervjuer jag ska göra och det ska jag bland annat fortsätta med. Men först, kan vi bara prata kort om det faktum att Sverige har gått vidare till semifinal i fotbolls-VM? Det är helt fantastiskt att de slog ut Tyskland i en mästerskapsmatch, vilket inte hänt på 24 år, vid just rätt tillfälle. Tjejerna är så jäkla grymma och jag tycker det är så mäktigt att de gång på gång bevisar sin styrka och täpper till truten på alla som fäller idiotiska kommentarer om kvinnor och fotboll. Gissa att jag kommer att ladda inför semin på onsdag! Måste fasen försöka dra ihop ett gäng att se matchen med – nu jäklar ska vi gå hela vägen.

Glad sommar, vi hörs lite senare!

Pic source