Hej och god morgon! Jag sitter och tar en kaffe så här på morgonkvisten och försöker få en överblick på vad jag måste ta itu med i dag. Det går väl sådär. Jag går ju på lite ledigt i slutet av veckan och märker att hjärnan behöver det. Å andra sidan har jag rätt lugnt med jobb just nu vilket är skönt, har jobbat lite för intensivt lite för länge så jag behöver ta det lite lugnt.

Hörrni, nu är det mindre än en månad kvar till valet. Det märks att temperaturen i politiken stiger och jag tror att det kommer att bli ett mycket intressant val. Vet ni vad ni ska rösta på? Jag har inte helt bestämt mig än, tycker att det finns en kloka åsikter hos flera partier och att inget av demi känns 100 procent rätt. Och det finns ju så många viktiga frågor där det behövs förändringar; brottsligheten, skolan, sjukvården, integrationen, försvaret, miljön … Så svårt att ens försöka rangordna vilken fråga som är viktigaste för mig. Jag får ta och göra Valkompassen för att se vartåt det lutar.

Men innan valet så väntar en massa artiklar på att skrivas och andra kul uppdrag ska betas av. Tycker vi tar och kikar på veckoschemat direkt, eller vad säger ni?

Måndag: Jobb på kontoret i stan. Ska plöja mejlen och skriva klart en intervju men det är typ allt.
Tisdag: Morgonpass i gymmet, lunchmöte med Karin och på seneftermiddagen ska jag tillbaka till tandläkaren. Jag  var ju tvungen att ta bort en tand som var helt trasig, och sedan behövde vi låta det gå en tid för att benet skulle växa till igen för att antingen kunna sätta in ett implantat eller göra en brygga. Får väl se vad min tandläkare säger.

Onsdag: Styrketräning på morgonen. Dagen kommer nog att spenderas på kontoret men jag blir inte där så länge för jag måste hem och tvätta, packa och ladda inför …

Torsdag: … München, tjoflöjt! Åker dit över helgen och det ska bli så himla kul för jag älskar den staden. Tidigare i somras hade jag tänkt att åka till Göteborg den här veckan för att vara med på Masters på Hills som börjar nu på torsdag. Det är alltid kul att vara på plats där det händer med den härliga atmosfären och allt. Men så dök det här med München och då var valet inte svårt. Jag får följa Masters på tv istället, både Johan, ”Fidde” och Robert ska vara med och spela, så kul! Även det yngre gardet med bland andra Alexander och Marcus är med så det blir nog en spännande tävling.

Fredag: Helt tomt i kalendern, jag är i München och kommer att låta fotstegen ändra riktning vartefter andan faller på. Ska bo på det här flådiga stället där jag tänkte spendera en hel del tid.

Lördag–söndag: Samma sak.

Vi säger väl så, så länge. Ha en bra måndag!