Hej, det är jag! Jag är på semester. Man hade ju kunnat tro att jag vid denna tidpunkt fortfarande skulle ligga och gona mig i sängvärmen, passa på nu när det inte är något som tvingar upp mig, men nehej då. Jag gick upp tidigt i vanlig ordning – det sitter i kroppen, inget jag kan styra över – och satte igång att rensa upp en del i mitt hem. Jag skulle behöva skura golven också har jag noterat men där tänker jag faktiskt dra gränsen.

Dagen är annars vidöppen som en bok. Jag ska fortsätta läsa en jättetjock dito som nu börjar bli spännande, fixa lite på balkongen, omge mig med saker jag älskar, skriva klart en text som ska in och besöka min tandläkare i eftermiddag. Det är det.

Sedan kommer veckan att rulla på i den somriga takten. Det är ju modevecka i stan då SS 2019 visas och jag har bokat att gå på några visningar, bland annat By Malina imorgon, vilket jag ser mycket fram emot. Jag äger inget plagg av henne men tycker att hon gör så fina grejer.

På onsdag kommer AnnKathrin ner från Luleå, vi ska brainstorma inför lanseringen, sajna avtal och ha möte med en superduktig välkänd modedesigner för ett potentiellt samarbete. Exciting! På torsdag ska jag göra en intervju med David Glover från Martinsson King som är i stan. Efter sista visningen på kvällen ska jag hem och packa för på fredag åker jag till Lund över helgen för att gå på Humorfestivalen. Det längtar jag så mycket till för tidigare år då jag varit där har det varit väldigt bra. Det är viktigt att skratta mycket, håller ni inte med?! Har bokat fyra föreställningar, Martin Svenson ”Selfie – en skev självbild”, ” Om jag vore statsminister…” med Anna Blomberg, Per Andersson, Göran Gabrielsson, Johan Wester och Hans Rosenfeldt, samt en 4-pack standup  med Anders ”Ankan” Johansson, Ann Westin, Karin Adelsköld och Robin Paulsson.

Det bästa med att ha semester sent är att sommaren blir så lång. Det är så fint så här års, i skiftet mellan augusti och september när värmen fortfarande dröjer sig kvar och nätterna mörknar allt tidigare. September är en av mina favoritmånader och för mig = sommarmånad. Officiellt börjar hösten först den 23 september på norra halvklotet så vi kan väl komma överens om att det är nästan en månads sommar kvar? Såg just på väderleksprognosen att det blir fint hela veckan. Mina fötter har nog aldrig varit så glada över att slippa trängas in i skor med stängd tå.

Den chokladbruna blusen på bilden som varit en sval sommarfavorit är ett reakap från Cos Stores i en sidenblandning Om någon undrar.

Kramen.