Ledsen att det här inlägget kommer så sent, men jag är måndagstrött. Det blev en sen valvaka för mig och så kickade det igång på kontoret direkt nu på morgonen, men med ett par espresso i kroppen och några snabba avprickningar på att göra-listan så känns det bättre.

Vi baxar oss in i hösten och från i dag börjar vardagen som vanligt igen. Eller inte, med tanke på valutgången. Ja, vad säger man – vilken rysare! En politisk thriller av historiska mått med så oerhört jämnt mellan blocken, svår regeringsbildning och så osäkerheten kring SD. Ska bli spännande att se vad tusan som händer nu med detta oklara parlamentariska läge. Det kommer knappast att bli snabba besked om vinnare. I väntan på ett resultat låt oss prata just höst.

Sommaren har varit fantastisk men det känns bra att hösten drar igång på allvar nu, åter till rutiner och vardag. Och jag vill ha den.Vardagens förutsägbarhet. Det finns något i den tillvaron som ger trygghet och jag älskar att njuta av ”det lilla” i vardagen, även om denna pejorativa benämning indikerar att det lilla inte inte skulle ha betydelse.

Jag gillar den här tiden på året. Det är nystart på fler sätt än regeringsbildningen och kick-offer och uppstartsmöten avlöser varandra. Det är ganska mysigt att ha ett kontor att gå till och sedan gå hem på eftermiddagen och det fortfarande att ljumt och ljust ute. Och hey, hösten börjar officiellt den 23 september på norra halvklotet så det är faktiskt två hela veckor kvar av sommaren.

Min kalender är helt tom på möten den här veckan. Inte ett endaste ett inbokat. Jag håller visserligen på att försöka få till en intervju till ett stort jobb för Plaza Kvinna men det är inte klart om/när den blir av så jag kommer att sitta med planering av uppdrag, göra en del research och försöka lägga en del tid på nya bolaget.

Hoppas att ni får en fin start på veckan.