Hej måndag, är på kontoret och går igenom vad som står på programmet den här veckan. Att göra-listan är ganska lång men veckan ser ändå rätt bra ut arbetsmässigt tycker jag. Lagom med möten, lagom med admin och lagom med skrivande. Jag hann  tyvärr inte klart med personporträttet jag håller på med i helgen så den ska jag lägga extra krut på plus att jag har en intervju senare i veckan jag behöver förbereda och en pressrelease som ska skrivas.

Jag jobbar från kontoret i stan måndag till onsdag. På tisdag ska jag till Camilla som ska få fixa till mina testar. Mitt hår växer så galet snabbt så jag borde egentligen gå till henne en gång i månaden men det funkar ju inte. På torsdag jobbar jag remote från mina föräldrars hus för vid lunchtid ska jag möta upp ett par byggare som ska komma och kolla på deras framsida som vi behöver göra om. Där ligger marmorplattor som visserligen är jättefina men de lades för mer än trettio år sedan så det har blivit sättningar och många har dessutom gått sönder. Plus att det är ett par trappsteg som vi vill få bort eftersom både mamma och pappa har svårt att gå numera. Fredag blir det stan igen och på kvällen ska jag till Caroline som har finissage på sin utställning på Bumblebee. Kom förbi om ni har möjlighet!

Veckans topp

Jag har två roliga blivande kund-möten på fredag. And I’m so excited! Jag hoppas verkligen att diskussionerna mynnar ut i långvariga samarbeten för jag vill så in i bängen arbeta med båda. Och så har jag precis börjat jobba med OBH Nordica och det känns väldigt roligt!

Veckans dal

Vad jag lägger mest pengar på just nu när det kommer till skönhet? Besök hos tandhygienisten … Jag älskar känslan av rena tänder och på onsdag ska jag dit igen. Åsa som min tandhygienist heter är så duktig på att ta hand om mina rätt känsliga tandhalsar och jag går alltid därifrån med ett riktigt stomatol-leende (till alla er kids: googla). Men, det är inte helt gratis om vi säger så. Helst skulle jag vilja/behöva gå en gång i månaden. Jag fattar fortfarande inte varför inte tandläkarbesök och tandvård ingår i den vanliga sjukvården!