Hello, det är jag. Tillbaka efter en rätt tung helg känslomässig. Vi var på kyrkogården både fredag och lördag och tände ljus som jag förmodar att många av er andra också var. Har ändå funnit något slags lugn, mår helt okej nu och är taggad på en ny jobbvecka.

I dag blir det jobb på kontoret i stan, mest skrivande, ringande och fixande. På eftermiddagen ska jag till kiropraktorn igen för att fortsätta försöka få ordning på nacken. På tisdag kör jag ett konditionspass på morgonen, sedan är det heldag på kontoret med möten, intervjuer och fortsatt skrivande – just nu är det ett stort spann på uppdragen vilket är kul, från modereportage till kundcase om extremt temperaturkänsliga containertransporter.

Onsdag fm jobbar jag hemifrån, sedan tar jag mig in till stan då jag är inbjuden till Cartiers preview inför öppnandet av deras nya butik på Smålandsgatan. Det är juvelmärkets första butik i Norden och jag vet att interiören är superfin med ett flertal detaljer i skandinavisk design som inspirerats av den svenska vintersäsongen. Jag har dessutom fått möjlighet till en exklusiv intervju med Bruno Carraz, Cartiers managing director för Benelux och Skandinavien, vilket jag ser fram emot. På kvällen skulle jag gått på ett annat event men har precis fått veta att det har blivit inställt, men det gör inte så mycket eftersom jag har så mycket som måäste betas av just nu. Jag känner att jag måste försöka strukturera upp de kommande veckorna för att känna att jag har koll på uppdragen och beta av dem ett efter ett. Och så måste jag spika resan till Mauritius. Ska försöka titta på lämpliga flighter under dagen och sätta agendan för allt jag vill hinna med den veckan.

På torsdag blir det träning och kort dag på kontoret eftersom jag måste hem och packa för fredag morgon bär det nämligen av till Skottland över helgen! Så peppad på det. Jag ska till fantastiska Gleneagles som jag har längtat hur länge som helst efter att få besöka. På programmet står bland annat ridning och lerduveskytte – mer om det senare. Hoppas ni får en bra start på veckan. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, vi hörs vi efter i eftermiddag!