Man bara älskar allitterationer. Ni vet konsonanters ljudrim. Tror att jag har ett lätt beroende av allitterationer, det är ett sådant där versmått som hjärnan gillar. Kunde i alla fall inte låta bli att ta till det när jag skrev rubriken till det här inlägget. Får bli dagens allitteration.

Nåväl – god morgon, måndag igen. Jag ser fram emot den här veckan. Efter en grå november har vi äntligen fått lite sol, så skönt, och närmar vi oss december med stormsteg och bara det gör att allt känns lite lättare.

Jobbmässigt blir det äntligen lite lugnare. Jag har några jobb som ska göras men ingen hets så jag ska försöka ta lite paus. Vill ha tid att fundera och reflektera och göra research, tänka på bloggen och på den kommande lanseringen. Skippar därför att redovisa något veckoschema eftersom jag behöver bryta mönster den här veckan. Men i korta drag: skrivande och jobb med nya hemsidan, i dag måste jag jaga efter ett par shorts (inte helt lätt så här års), ev. fotografering med Emma på torsdag samt fixa fransarna, på fredag gör jag en intervju, på lördag har vi minnesstund/glöggfika för pappa – och på söndag åker jag till Mauritius!

Avslutar med en bild på min vinterpimpade balkong, där jag ämnar sitta med en filt över benen och en stor kopp te i vintersolen.