Hej!

Då var det en ny vecka igen, första veckan i februari. Det känns skönt att vi äntligen har lagt januari bakom oss. Höll inte januari på i evigheters evighet?

Jag börjar känna mig rätt mätt på den här vintern och vill inget annat än att den ska lämna oss nu. Måste den vara så förbaskat lång? Det blev ju inte bättre av all snö som damp ner igår. Kom ni ens utanför dörren? Här i Stockholm var det mer eller mindre snökaos innan plogbilarna hade hunnit rensa upp. Jag skulle hem till mamma och fick pulsa rätt långt för att ta mig dit. Det kliar i hela min kropp efter värme och barmark och jag vill bära upp alla vinterkläder på vinden och kunna gå utanför dörren med bara en tunn jacka och ett par solglasögon på näsan. Men snart så, snart kommer den våren!

I dag drar modeveckan igång men jag har så mycket på ”to do” att jag bara har osa:t till ett par visningar. Jag får jag följa merparten av den på distans den här gången och passa på att insupa lite fashion moments på stan. Det kommer att bli heldagar på kontoret bortsett från några möten plus återbesök hos tandläkaren och bilbesiktning. Jag har en stor artikel för Plaza Kvinna som ska bli klar, ska göra research för ett kommande uppdrag och sedan lägga resten av tiden på Akenberg. Som entreprenör med eget varumärke kliar det lite i fingrarna på mig att få fart på försäljningen och den kommande veckan ska vi fortsätta att bearbeta återförsäljare. Vi har redan väckt stort intresse från såväl Singapore, USA, Kanada och Kina vilket är superskoj. Vår satsning är stor och genuin och vi har en bra strategi, men samtidigt som vi skissar på nya produkter måste vi ha stenkoll på hur kunden faktiskt fungerar när det kommer till köpbeslut. Vad som målas upp i teorin och vad som fungerar i verkligheten är två olika saker. Vi är i varje fall sjukt taggade.

På fredag väntar slutligen ett spännande möte med en potentiell kund vad gäller min andra business. Det är ett stort företag som behöver hjälp med copytexte och det vore himla skoj om det gick i hamn, jag håller alla tummar jag kan. På kvällen ska sedan jag och Anna hem till Liza, Fabian och Felix bakom mattföretaget Nordic Knots som bjuder på öppet hus och drinkar. Det ska bli så kul att träffa trojkan som nu lanserar sitt varumärke i Sverige och kolla in de vackra mattorna. Efteråt går vi nog ut och äter en bit mat, vi får se.

Hoppas att ni har en superdag!