Hej! Jag har precis landat hemma efter en intensiv men väldigt rolig dag. Den startade tidigt i morse med en powerwalk och ett träningspass i gymmet. Sedan åkte jag till kontoret i stan och skrev klart två artiklar och svarade på sju miljoner mejl  innan det blev snabblunch (kaffe och macka) och promenad bort till Nobis Hotel för ett arbetsmöte med min partner AnnKathrin om vårt nya bolag. Jag är så himla glad att vi har hittat varandra. Än så länge kan jag inte berätta så mycket mer, ni får helt enkelt ge er till tåls tills det är dags för lansering. Vi hade mycket att gå igenom i dag med brand vision, affärsplan, hemsida, webbshop, lanseringsplan, förpackningar och annat men det känns som att vi är på god väg och vi har börjat sätta en riktigt bra känsla för hela företaget. Det är så pirrigt att gå in i ett nytt bolag tillsammans med en partner men det känns så rätt att ta det här steget nu. Även om jag älskar mitt jobb som journalist så har jag ändå känt ganska länge att jag vill skapa något fysiskt, något man kan ta på. Äntligen känns drömmen inom räckhåll!

Kollade just väderleksprognosen inför midsommar och om man får tro den ser traditionen ut att hålla i sig i större delen av landet: halvdant med lite regn och kyliga nordvindar. Det är väl typiskt när det vankas midsommar. Efter en tropisk försommar är ordningen liksom återställd. Jaja, vi får göra det bästa av dagen ändå. De senaste veckorna har jag annars gått klädd så här, i vita shorts och med bara en tunn kofta över axlarna. Så här års vill man helst bara gå klädd i vitt och vitt från topp till tå kan vara hur snyggt som helst. Själv föredrar jag att addera lite färg eftersom jag är så blek, har jag bara vitt på mig så försvinner jag. Petroleum är en av mina favoritfärger och fungerar väldigt fint att matcha med vitt och silver.

Snart är jag klar med jobb för dagen och ska ta itu med dammsugningen som jag duckat för alldeles för länge. Jag måste ha det organiserat och välstädat runt omkring mig annars funkar inte min hjärna, haha. Ha en fin onsdagskväll!