Hej och glad måndag. Efter två kortveckor på raken är det inte utan att man vill att det ska fortsätta så, men icke. Nu kör vi på för allt vad tygen håller. Låt oss kika på veckans planer.

Måndag: I dag jobbar jag på kontoret i stan hela dagen, har massor att beta av så jag hoppas det blir en produktiv dag. I eftermiddag har Bolon Lab Store bjudit in till en Miami-inspirerad AW för att kicka igång sommaren. Det ska bli superskoj att mingla till sköna vinyltoner, äta lobster rolls och inte minst träffa Annica som driver Bolon tillsammans med sin lika kreativa syster Marie och som jag nyligen intervjuade för Plaza Kvinna.

Tisdag: Upp med tuppen för ett spinningpass och sedan jobb på kontoret. Efter lunch landar AnnKathrin och Tessan från vår byrå i stan för vi ska upp till vår pr-byrå för planeringsmöte. Vi har så mycket kul grejer på gång senare i sommar!

Onsdag: Träna på morgonen. Sedan väntar intervju med en av Sveriges främsta skådespelare. Jag är så nyfiken på att ta reda på vem hon är bakom kameran, varifrån drömmen om skådespeleri kommer och vilka hennes andra passioner i livet är. Direkt efter intervjun har jag en lunch inbokad och sedan måste jag bänka mig framför dator.

Torsdag: Dagen börjar tidigt med frukostevent med Afound. Sedan väntar skypemöte med akenberg-teamet och på eftermiddagen ska jag fika med härliga Caroline. Sedan går jag nog tillbaka till kontoret och jobbar klart  innan kvällens smygläsning av Östermalms Saluhall Magasins sommarutgåva. Jag har jobbat med Lina och magasinet i många år men när vi ses blir det mest jobbsnack, men nu blir det bubbel, mingel och svängig samba i stället. Och så tar jag med mig Anna också, ska bli kul!

Fredag: Connoisseurs Motordag, sommarens höjdarträff med snygga bilar och ännu snyggare människor (haha!). Kommer dock att sitta och skriva så länge jag kan innan jag drar ut till Steninge slott. Har så mycket som måste bli klart, nästa vecka är det ju midsommar för bövelen och efter det får man ju knappt tag på en kotte på hela sommaren.

Lördag-söndag: Fotbollsmatch? Shoppingrunda? Grillmiddag? Många frågetecken om helgens planer men det kommer att ha klarnat längre fram.

Ha en bra vecka, nu kör vi!

Tröja Cos Stores // Shorts Stockh lm MQ // Sandaletter & Other Stores Afound // Väska Vegetable Tree Svenskt Tenn

 

Foto: Emma Grann / Studio Femme