Hej!

Jag tog det lugnt i helgen och vaknade utvilad – och supertidigt – i morse, så jag drog på mig träningskläderna och körde kondition en timme. Det är så skönt att starta dagen med ett träningspass, jag får så mycket energi av det som håller i sig hela dagen.

Jag ska fortsätta att försöka boosta kroppen med bra grejer den här veckan. Först måste jag bara kommentera det oerhört tragiska med Tim ”Avicii” Bergling död. På årets första sommardag fick vi höra den chockerande att höra nynheten att han hade avlidt. Så ledsamt. Så tragiskt.

Avicii var en av de största popstjärnor Sverige haft, en sån oerhört begåvning. Även om jag själv inte aktivt lyssnar på housemusik så har hans låtar inte undgått mig. Det som berör mig allra mest är att ingen verkar ha förstått hur illa det var ställt med honom. I helgen såg jag dokumentären om honom på SVT Play och vissa scener är riktigt plågsamma att se. Hur det skyhöga tempot bryter ner honom bit för bit tills han till slut knäcks. Han kändes så skör men ändå så levande. Nu vet vi inte vad han dog av, men det välgjorda dokumentären målar upp en rätt tydlig bild av hur det var. Det känns väldigt sorgligt att han bara fick bli 28 år. Även om hans musik kommer att leva vidare var han som person värd ett betydligt lyckligare slut. Mina tankar går till hans familj, jag vet så väl vad de går igenom nu.

Jag ska försöka boosta kroppen med bra grejer den här veckan. Arbetsmässigt har lämnat flera skrivuppdrag så den här veckan blir det mest research inför nya. Förutom det har jag två stora projekt som jag behöver få styr på och där viktiga beslut måste tas inom kort. I veckan har jag även några sociala tillställningar och event inbokade som ska bli kul. Dessutom måste sommarens planer snart spikas – när, var, hur ska jag åka? Remains to be decided.

Nu kör vi!

Måndag: Kontorsmåndag. Powerwalk på lunchen och efter jobbet ska jag prova en blazer jag funderar på. Måste också få klart med pappas deklaration, inte helt lätt att sätta sig in företaget och vilka siffror som måste redovisas …

Tisdag: Kontoret igen och på eftermiddagen ska jag till sjukhuset för en rutinmässig provtagning. Det är aldrig kul när de där kallelserna kommer men ett nödvändigt ont så jag ser alltid till att gå regelbundet.

Onsdag: Jobba hemifrån på förmiddagen och sedan in till stan för lunch. Därefter sätter jag mig och skriver någonstans ett par timmar, besöker Ceannis innan jag avslutar med ett event på NK som Romella bjudit in till.

Torsdag: Intervju och fotografering till ett reportage för Sweet spot stories – det ska bli så kul att träffa en av Sveriges inspirerande sociala entreprenörer som påverkat så många människor i positiv riktning och få dyka in i hennes värld. Jag vill inte avslöja än vem det är men ni kommer att få läsa intervjun med henne nästa vecka. På kvällen ska jag försöka få till lite träning på golfklubben – dags för avrostning!

Fredag: På förmiddagen sitter jag förmodligen hemma och jobbar eller så tar jag mig in till kontoret i stan. På eftermiddagen ska jag nämligen upp tjejerna för en AW på lämplig plats. Jag tror vi blir en fem sex stycken som ses över drinkar och garanterat mycket snack. Vilket avslut på veckan!

Vi hörs lite senare!