Hon har rest över hela världen, fått uppleva unika platser och spelat golf på många av de bästa och vackraste golfbanorna. Men Anna Nordqvists verkliga smultronställe ligger betydligt närmare svenska farvatten.

”Vi spenderade somrarna på Gotland när jag växte upp tillsammans med min morfar i familjens sommarstuga. Det är en plats som betyder mycket för mig och det känns verkligen som semester att vara där. Att gå promenader, vara nere på stranden, grilla på kvällarna och umgås med familjen. Vi har en hel del släkt på Gotland eftersom min mormor ar född och uppvuxen där. Jag älskar atmosfären i Visby, att käka glass vid stranden och strosa längs gågatorna och ringmuren. Tyvärr har mitt intensiva schema under somrarna gjort att jag inte varit där så mycket de senaste åren, men jag hoppas självklart att kunna spendera mer tid på Gotland framöver.”