”Här är den, fristaden där allt annat kvittar än här och nu. Där det enda som betyder något är samspelet med din lekfulla sida, kontakten med sinnena, naturen och umgänget med själsfränder. Miljön på en golfklubb har en särskild magi. Det är en plats som föder känslor. De flesta på väg ut för att spela ser märkbart lyckliga ut, med skimmer i blicken så snart doften av singelklippt gräs når näsborrarna. Golfbanan visar hela tiden nya ansikten som ändrar sig beroende på väder och vind. Men något som aldrig förändras är att upplevelser utöver det vanliga möter en varje gång.”

Efter succén med Golfilicious har Jenny Olsson och Peter Cordén kommit med en helt ny golfbok i samma inspirerande anda. Radarparet har i Go Golfilicious tagit livsstilen ett steg längre, där allt hänger ihop: spelet, mötena och maten, samtalen, skratten och gråten.

Go Golfilicious är en bok som i text och bild låter dig kliva in i golfens värld på bästa tänkbara sätt.

Passionen till golfen är paketerad med lika delar fantastiska bilder och presentationer om 15 av Sveriges finaste golfanläggningar, däribland Barsebäck, Hooks, Rya och Ekerum, samt härliga anekdoter från svenska golfproffs och andra golfälskande profiler som Annika Sörenstam, Robert Karlsson, Per-Ulrik Johansson, Anna Nordqvist, Lasse Holm, Janne Schaffer och Andreas Ravelli. Därtill kan du med recept från några av Sveriges främsta golfkrögare provsmaka och upptäcka en del av de upplevelser som väntar på dessa golfanläggningar. Är du inte redan golfare så kommer du garanterat att vilja bli det. Är du redo? Let’s Go Golfilicious!

Här du beställer boken!