”Vad är det med golf som väcker så mycket känslor, som gör det så fascinerande att timme efter timme gå och slå på en liten, vit boll? Som får vuxna män och kvinnor att gråta av förtvivlan och frusta av glädje, hormonstinna juniorer att drapera klubban runt ett träd för att i nästa stund slänga sig ner på marken och kyssa gräset, och som ger knattar det bredaste av leenden när de leker med puttern på green. Fråga vilken golfare som helst i världen och du får i stort sett samma svar: utmaningen.”

Boken Golfilicious fångar allt det som gör vår passion till golfen så stor. Ta del av härliga minnen från några av Sveriges främsta golfproffs och läs anekdoter som andra kända profiler delat med sig av. Laga maträtterna som några av vårt lands allra duktigaste golfkrögare och kockar bjuder sina recept på, och låt ögonen vila på fotografierna från ett urval av alla fantastiska svenska golfbanor, från Bokskogen och Bro Hof till Visby och Vallda.

Några av golfproffsen som delat med sig av sköna golfminnen i Golfilicious är Fredrik Jacobson, Helen Alfredsson, Johan Edfors, Anders Forsbrand, Carin Koch, Mats Lanner, Richard S. Johnson, Daniel Chopra och Sophie Gustafson. Därtill har dessa kända profiler delat med sig av anekdoter; Erik Hamrén, Olle Sarri, Patrik Isaksson, Steffo Törnquist, Hasse Brontén, Göran Zachrisson, Fanny Sunesson, Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Joe Labero och Niklas Strömstedt med flera.

Här du beställer boken! 

Kolla även in uppföljaren Go Golfilicious som släpptes våren 2017.