Vem vill inte ha mjuka kyssvänliga läppar? Sommaren förvandlar snabbt dina läppar till en fnasig och torr historia. Här är våra fem favoriter bland lip balms!

Alla produkter är utvalda av Sweet spot stories och länkas till återförsäljarna.

 

Sephora Colourful Lip Almond, 60 kr (3,5 g)
Sephoras nya serie Colorful Lip Balm består av fem härliga läppbalsam med olika smaker och egenskaper. Samtliga har en närande effekt som gör läpparna mjuka och smidiga. Smaken Almonds formula reparerar samtidigt torra spruckna läppar vilket vi gillar.

Yves Rocher Nourishing Lip Balm Protection, 19 kr (4,8 g)
Ett krämigt och närande läppbalsam till budgetpris. Yves Rochers läppbalsam innehåller macadamiaolja från Guatemala som gör läpparna lena och behagliga. Extra sympatiskt är att en del av vinsten återinvesteras lokalt till de kvinnor som skördar macadamianötterna.

 

Stay Soft Lips Aco, 69 kr (12 ml)
Stay Soft Lips ger intensiv återfuktning i 24 timmar. Detta vårdande och reparerande läppbalsam är berikat med Q10 och vitamin E och ger mjuka, svagt skimrande läppar på ett kick. God doft av vanilj.

 

Försvarets hudsalva, ca 24 kr (9 ml)
Prisvärd klassiker och en räddare i nöden. Ingredienser som jordnötsolja och bivax mjukar upp torra läppar på både kort och lång sikt. Lagom smak och doft av vanilj. Med beröm godkänt.

 

Nuxe Reve de miel lip balm, 145 kr (15 ml)
Kultförklarad lip balm med multifunktion; det skyddar, reparerar, läker och återfuktar torra läppar. Mjuk och härlig konsistens som dessutom är kladdfri. En favorit!