Solen lyser, shortsen är på och golfbagen packad. Sweet spot stories har plockat fram fem skönhetsprodukter som gör din golfrunda extra skön och fräsch.

Alla produkter länkas till återförsäljarna.Rolla rätt deodorant
En bra deodorant håller både doft och svett borta. Den nya deodoranten Soft Colour från Emma S. har en mjuk och feminin doft med noter av iris och liljekonvalj. Ett stort plus för ingrediensen sheasmör som återfuktar och mjukgör den känsliga huden under armarna.
Emma S. Deodorant, 89 kr (80 ml)

Använd ansiktsspray
För en fräsch känsla i ansiktet är sommarens “must have” är en återfuktande ansiktsspray, eller face mist som de också kallas. Några tryck och ett fint moln ger snabbt fukt åt huden, råder bot på torrheten och ger en svalkande känsla. Yves Rochers sköna ansiktsspray Sensitive Végétal innehåller orientalisk klibbstjärna som friskar upp och lugnar huden. Vi gillar också att den går utmärkt att spraya ovanpå makeupen för att den ska sitta bättre.
Yves Rochers Sensitive Végétal, 89 kr (150 ml)

Fräscha upp frisyren
Håret kan lätt bli platt, stripigt och kännas ofräscht efter en golfrunda, särskilt om man ska gå direkt från 18:e green till grillfesten. Då är ett torrschampo idealiskt! Ett snabbt sätt att fräscha upp håret mellan tvättar och kan även användas som stylingprodukt för att ge håret volym. En av de bästa torrschampon vi testat är Kevin Murphys Fresh hair. Det har en superfräsch citrusdoft och ger en härligt nytvättad känsla utan att lämna några vita spår i håret.
Kevin Murphy Fresh Hair, 259 kr (250 ml)

 

Våtservetter för det intima
Du är inte ofta du har tillgång till en toalett på golfbanan utan tvingas till ett ”skogsbesök”. Då är rengöring av intima områden i servettform din bästa vän. Våtservetterna från Pjur Med Clean Fleece är dermatologiskt testade, har en neutral lukt och verkar dessutom förebyggande mot svamp och bakterier i underlivet. Smidig förpackning som ryms i bagen!
Pjur Med Clean Fleece, 99 kr (25 st)

 

 

Skydda läpparna med solstick
Glossiga läppar är helrätt den här sommaren. Men spara på lipglossen till efter golfrundan och satsa på ett bra stick med solskyddsfaktor så råder du bot på torra läppar och skyddar dem från att bli solbrända på samma gång. Apotekets ”take” bygger på originalet Försvarets Hudsalva och kombinerar solskyddsfaktor 30 med återfuktande och mjukgörande ingredienser. Pluset är att den är extra vattenfast. En perfekt följeslagare både i bagen, strandväskan och på skrivbordet!
Försvarets Solskydd från Apoteket, 49 kr (9 ml)