En salt tisdag

En salt tisdag

Hej tisdag! Hur mår ni? Jobbar ni hemifrån eller går ni till jobbet som vanligt? Jag har inlett veckan på mitt nya kontor – jag hyr ju numera en kontorsplats ett par dagar i veckan hos ett gäng andra kreatörer och det känns både spännande och lite nervöst med denna...
Kuckelimuck, coronatider och ätbar kakdeg

Kuckelimuck, coronatider och ätbar kakdeg

Hej på er, mår ni bra? Det har varit några märkliga dagar. Från veckans ringande larmklockor till en helg i tysthet. Det mesta tycks ha gått ner på sparlåga. Folktomt överallt. I går tog jag tåget in till stan för att ta en kaffe på mitt stamställe. Jag behövde få...
Spistunnbröd

Spistunnbröd

Tittar ni på Melodifestivalen? Oavsett om man kollar eller ej så är ju Melodifestivalen tävlingen som alla ser som en mänsklig rättighet att få ha en åsikt om, ha ha. Jag tycker det är lika kul att läsa kommentarer av folk som hävdar att de slutade koll på Mello för...
Lakrits –  svärta och smak

Lakrits – svärta och smak

Jag har aldrig varit någon stor godisätare, gillar varken choklad eller sega nappar särskilt mycket. Men om det är någonting som väcker mina smaklökar till liv så är det sötsaker med svärta – lakrits. Och jag är inte ensam. I Sverige uppskattas årskonsumtionen av...
En bättre start på 2020

En bättre start på 2020

Så här på årets första dag är det nog många som satsar på en riktigt smarrig pizza. Nyårsdagen kallas ju också ofta för den ”internationella pizzadagen” eftersom det äts enorma mängder pizza just i dag. Att tillfredsställa munhålan med fet och salt fyllekäk är väl...