Fredagswok med rotfrukter

Fredagswok med rotfrukter

Inspiration till fredagsmiddagen? Kommer här! En supergod fredagswok som bjuder på starka färger och mycket smak – och nyttigare än de vanliga fredagstacosen, även om det förstås också är himla gott. Wok med rotfrukter För 6–8 portioner 3–4 rödkålsblad 100 g gröna...
Ciao Italia!

Ciao Italia!

Att italienare är förälskade i mat är väl ett axiom. Det finns nog inga som älskar mat och dryck av högsta kvalitet som dem och som kan spendera timmar med att laga mat och timmar med att äta den. Snart kan vi djupdyka i den italienska matkulturen på allvar. På lördag...
Vita tänder röda betor

Vita tänder röda betor

Varför inte lite betor så här på en tisdag? Jag är egentligen inte jätteintresserad av matlagning, är visserligen hyfsat bra på det men just nu tycker jag att det är lite tråkigt att laga mat. Just nu äter jag mer eller mindre samma sak till middag varenda kväll: kokt...
Oopsies

Oopsies

Apropå mat. Jag har upptäckt att jag mår mycket bättre om jag inte äter så mycket bröd, pasta och annat kolhydratrikt och undviker gluten i mesta möjliga mån. Det brukar annars bli tvärstopp i tarmarna och det kan göra vansinnigt ont. MEN, jag älskar ju bröd,...
Fira in året med sprakande nyårscocktailar

Fira in året med sprakande nyårscocktailar

Tre, två, ett – party! Det är nyårsafton mina vänner, nyårsafton. Kanske ska du fixa förfest, gå på stort partaj, hänga i en bar, bjuda på middag eller bara ta det lugnt hemma med en bit god mat och vänner som jag. Oavsett vilket tarvar årets sista fest cocktailar av...